Iskustva studenata

Ana Starešinović, radila je stručnu praksu u poduzeću Croatia Airlines

" Smatram da je upis kolegija Stručna praksa bio odličan izbor. Dobila sam nova znanja, vidjela praktičnu stranu svog studija, shvatila da sam sposobna za takvu poziciju što mi je bio veliki confidence boost! To mi je prvo profesionalno radno mjesto u CV-u, koje mi je dosta pomoglo i istaknulo me kod traženja poslova. Imala sam priliku raditi u SAP-u, dobiti praktična znanja i stvorila korisne kontakte. Oduševljena sam i samim Uredom za savjetovanje i razvoj karijera jer sam dobila sve informacije i odgovore na sva pitanja, svu papirologiju i proceduru sam obavila jako brzo i s minimalno šetanja po faksu. Svakako preporučam upis ovog kolegija, jako korisna 4 ECTS-a!:)"

Martin Morin, radio je stručnu prasku u poduzeću Jadranka d.d.

" Moje iskustvo odrađivanja stručne prakse je odlično i svakako bih preporučio studentima da upišu taj izborni kolegij. Vrlo je korisno, a osim što skupljaš praktična znanja, a stalno se žalimo da nam Fakultet nudi samo teoriju, upoznaješ nove ljude, sklapaš poznanstva i iskustvo. Družili smo se na after job partyu petkom i imali smo team building u jednom restoranu. Jedina primjedba je što smo tek pred kraj ljeta dobili upute i zadatke vezane za stručnu praksu. "

Nicole Galović, radila je stručnu praksu u poduzeću Lidl Hrvatska d.o.o.

" Drago mi je što sam izabrala ovaj kolegij kao izborni predmet jer sam dobila priliku vidjeti kako je to stvarno raditi u nekom poduzeću prije samog završetka studiranja. Stručnu praksu sam obavljala poduzeću Lidl Hrvatska d.o.o. gdje sam dobila uvid u poslovanje cijelog poduzeća, odnosno kako i na koji način odjeli te zaposlenici unutar poduzeća funkcioniraju. Zahvaljujući ovom kolegiju, dobila sam priliku raditi u timu prekrasnih ljudi i mogućnost daljnjeg studentskog rada. "