Kontakt

Za svaki dodatni termin i savjetovanje slobodno nam se obratite na karijere@net.efzg.hr

Dokumente za stručnu praksu možete nam ostaviti u pretincu Ureda za savjetovanje i razvoj karijera na Recepciji Fakulteta. 

Kako do nas?*Ured za savjetovanje i razvoj karijera nalazi se na istočnoj strani zgrade

* Nalazimo se na razini -1

*Do nas možete doći prolazeći kroz restoran “KEFA” 

Dobro došli!
Voditeljica Ureda

Paulina Lučić, mag. oec.

E-mail: plucic@efzg.hr   

Tel: +385 1 238 3348 

Mob: +385 98 271 847

Karijerna savjetnica

Maja Mažar, mag. oec. 

E-mail: mmazar@efzg.hr

Tel: +385 1 238 3348

Mob: +385 98 271 532 


Paulina je osoba koja ima više uloga i važno joj je da privatni i poslovni život budu u balansu jer je to čini zadovoljnom! 

Volim raditi s ljudima, pokretati i organizirati, putovati, ali i svojim pozitivnim stavom motivirati i utjecati na druge da iz svake životne situacije, osobno i profesionalno izvuku najbolje iz sebe. Moje vrijednosti su pozitivnost, obitelj i prijatelji, red i posloženost, doprinos i društvena odgovornost te marljivost. 

Neka od mojih načela koja želim prenijeti studentima i motivirati ih su da slušaju što im drugi imaju za reći, da budu svoji i ne skreću sa svog puta, da komuniciraju svoje misli, osjećaje ideje, uče, promatraju i budu radoznali. Istaknula bih da je važno osvijestiti važnost autentičnosti i rada na sebi. 


Bok svima! Voljela bih da znate da je Maja jedna vedra, vesela, komunikativna i pedantna osoba koja voli svoju obitelj, posao i prijatelje i nastojim raditi sve kako bi svi nabrojani bili sretni u vremenu provedenom sa mnom. Inače sam magistra ekonomije koja je ostala vjerna Ekonomskom fakultetu - Zagreb i nakon diplome. Djelatnica sam Fakulteta već 7 godina i nadam se i idućih 7...barem…

U životu se vodim se jednom lijepom izrekom mudrog Kineza Konfucija: Izaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi niti jedan dan u svom životu. I to stvarno drži vodu. Nema boljeg osjećaja nego ići na posao pjevajući, a ja upravo tako idem. Energiju za svaki dan crpim iz svoje obitelji i druženja s prijateljima i dobrih ljudi iz svog poslovnog okruženja. I tako iz dana u dan.

U radu sa studentima najviše pamtim trenutke, one posebne koji ispunjavanju mene jer znam da sam pomogla nekome. Volim osjetiti njihovo povjerenje i njihovu zahvalnost.