Tko smo mi

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta – Zagreb osnovan je s ciljem pružanja podrške studentima, stvaranja poveznica između studenata i poslodavaca te olakšava proces njihovog pozicioniranja na tržištu rada jednom kada završe fakultet. Uz djelovanje vezano uz sadašnje studente surađujemo i s alumnijima, koji svojim iskustvom stečenim nakon završetka studija mogu uvelike pomoći kolegama koje taj životni korak tek očekuje. Aktivnosti Ureda usmjerene su i na poslodavce koji su u potrazi za budućim stručnjacima na polju ekonomije. Ured poslodavcima nudi mogućnost lakšeg pristupa potencijalnim mladim ljudima, olakšava inicijalnu selekciju i pomaže da njihovo oglašavanje dođe do onih kojima je namijenjeno.  


POVEZNICA TEBE I PODUZEĆAAktivnosti Ureda mogu se svrstati u nekoliko kategorija, od kojih svaka sadrži alate koji garantiraju uspješnu provedbu zacrtanih planova kao i praćenje ishoda cijelog procesa. 

Studentima EFZG-a nudimo mogućnost sudjelovanja na projektima, radionicama i savjetovanjima koje organiziramo. Kroz neke od aktivnosti mogu se povezati s potencijalnim poslodavcima već za vrijeme studija. Također potičemo sve studente da se uključe u rad studentskih udruga i na taj način obogate svoje studijske dane. 

Studentske poslove, stručne prakse, pripravništva i sve druge prilike za studente objavljujemo na web stranici EFZG-a, dio Stipendija, praksa, posao te na Facebook stranici Ureda za savjetovanej i razvoj karijera

Dajemo administrativnu podršku studentima koji upišu izborni kolegij "Stručna praksa".

Studenti kroz studij moraju odabrati određene studijske programe i smjerove te im i u toj situaciji Ured nudi mogućnost savjetovanja prije donošenja konačne  odluke. 


PODRŠKA TVOJEM PROFESIONALNOM I OSOBNOM RAZVOJUZnajući koliko je spektar specifičnih znanja koja mogu biti od koristi na tržištu rada, Ured organizira i provodi niz radionica i predavanja namijenjenih studentima. Na našoj Facebook stranici najavljujemo i radionice i događanja koja organiziramo na studente. 

Također, Ured kontinuirano organizira radionice i predavanja za nastavno i nenastavno osoblje.

UPOZNAJ NAŠE AKTIVNOSTI

Karijerno savjetovanje za studente Ekonomskog fakulteta - Zagreb je usmjereno na aktivnosti individualnog i grupnog savjetovanja i informiranja s ciljem razvoja i unapređenja vještina za upravljanje karijerom, povećanja zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada. Našim studentima želimo olakšati ulazak u poslovni svijet te pomoći prilikom odabira karijere koju žele graditi!

Teme koje studenti mogu odabrati su: 


Uvijek možemo porazgovarati i o vašim vještinama, preferencijama i interesima i informirati o selekcijskim procesima poduzeća i što možeš očekivati.

Predviđeno trajanje savjetovanja je 30 min. 


Savjetovanje može biti u Uredu ili putem Google Meet platforme. 

Ured za savjetovanje i razvoj karijera planira i održava edukativne radionice za studente Ekonomskog fakulteta na kojima možete sudjelovati i naučiti važne vještine u interaktivnom okruženju! Sve radionice su besplatne i potrebno se prijaviti zbog ograničenog broja polaznika. Sudjelujte na radionicama i kontinuirano ulažite u svoje znanje!

Što možeš očekivati:


Tijekom akademske godine organiziramo raznovrsne projekte putem kojih vam želimo približiti poduzeća i njihove otvorene radne pozicije te dodatne mogućnosti koje kao studenti možete iskoristiti za vlastiti razvoj. Sadržajno su projekti planirani prema potrebama studenata Ekonomskog fakulteta  - Zagreb kako bismo vam olakšali pristup informacijama i aktivnostima koje razvijaju vaše talente. Učinite korak naprijed u razvoju svojeg karijernog puta i sudjelujte na našim projektima!

Što dobivaš sudjelovanjem: