HUP Inicijativa za mlade

Tražiš studentsku praksu u Hrvatskoj i bitna ti je brzina njezina pronalaska? Privatne tvrtke i profesionalne udruge otvaraju put k prvim poslovnim iskustvima za mlade kroz kvalitetnu studentsku praksu i time ostvaruju mogućnost zapošljavanja.

Hrvatska udruga poslodavaca, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj pokrenula je projekt Inicijativa privatnog sektora za mlade. Cilj projekta je studentima omogućiti studentsku praksu u uspješnim tvrtkama i na kvalitetan način doprinijeti povezivanju studenata s potencijalnim poslodavcima. Ekonomski fakultet – Zagreb partnerska je ustanova projekta.

Na portalu „Inicijativa za mlade“ studenti upisuju svoje podatke nakon čega Fakultet radi verifikaciju te će Vam pristup biti odobren. Putem svoga AAI@EduHR logina moći ćete pristupiti portalu „Inicijativa za mlade“ gdje se možete informirati o mogućnostima dobivanja stručne prakse unutar poduzeća partnera projekta. Poslodavac će, nakon obrađenih prijava i analize prijavljenih studenata, izabrati najboljeg kandidata za praksu.

Popunjavanjem ove forme pristajete da se vaši podaci koriste i unesu u sustav praksi Hrvatske udruge poslodavaca te će se ti podaci koristiti isključivo za tu svrhu.

Ovdje možete pristupiti portalu „Inicijativa za mlade“ .


Više o Inicijativi za mlade saznajte ovdje.

Napomena: Portal „Inicijativa za mlade“ nije namijenjen studentima poslijediplomskih specijalističkih studija