Tjedan smjerova

Tjedan smjerova je projekt namijenjen studentima 3. godine Sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom studiju s ciljem da se upoznaju sa smjerovima (modulima) koje upisuju na 4. godini studija. Smjerovi predstavljaju svoj program i mogućnosti zaposlenja nakon završetka studija. Cilj je studentima na taj način pružiti potrebne informacije koje će im olakšati odabir smjera i karijerno usmjeravanje prema preferencijama. Osim toga, cilj je studentima olakšati pravi odabir te ih potaknuti na razmišljanje o onome što žele te da se razvijaju u području koje ih zanima kako bi jednog dana postali vrhunski stručnjaci.

Naša misija je ovim projektom potaknuti studente na upisivanje smjera koji im uistinu odgovara, prema njihovim preferencijama, kompetencijama i interesima. Kako bismo to ostvarili, potrebno je studentima približiti svaki smjer i omogućiti im prikupljanje informacija koje će ih usmjeriti na donošenje prave odluke.

Pravovremeno i kvalitetno informiranje studenata o ponuđenim smjerovima ključno je kako bismo imali studente koji će istinski biti zainteresirani za smjer koji upišu. 

Na Sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom studiju Poslovne ekonomije studenti mogu birati jedan od devet ponuđenih smjerova studija:

Završetkom se stječe akademski naziv univ.mag.oec.

Tjedan smjerova 2023

16.5.2023. studentima su predstavljeni stručni diplomski studiji, a 18.5.2023. smjerovi na Sveučilišnom integriranom prijediplomskom i diplomskom studiju Poslovne ekonomije te Sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij Ekonomije. U sklopu predstavljanja integriranih studija u auli EFZG-a studenti su također mogli u neformalnom okruženju saznati više informacija o studiju i smjerovima od nastavnika i kolega studenata.

Studije i smjerove predstavili su nastavnici, studenti i alumni.

Oba predstavljanja je otvorio prodekan za studente i studijske programe, izv. prof. dr. sc. Jakša Krišto.  

Više informacija i linkovi na prezentacije dostupno je na linku

Specijalistički diplomski stručni studiji

Sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studiji

Tjedan smjerova 2021. 

17.5. 12:00h - Menadžment - predstavljanje smjera

17.5. 14:00h - Trgovina i međunarodno poslovanje - predstavljanje smjera

18.5. 11:00h - Radionica Razvoj karijernog plana

18.5. 13:00h - Analiza i poslovno planiranje - predstavljanje smjera

19.5. 12:00h - Marketing - predstavljanje smjera

19.5. 15:00h - Menadžerska informatika - predstavljanje smjera

20.5. 12:00h - Financije - predstavljanje smjera

20.5. 13:00h - Turizam - predstavljanje smjera

20.5. 15:00h - Računovodstvo i revizija -predstavljanje smjera

Za studente 3. godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Poslovne ekonomije

Tjedan modula 2019.